Дара Екимова бе приета по спешност в болница, съобщи самата

...
Дара Екимова бе приета по спешност в болница, съобщи самата
Коментари Харесай

Дара Екимова от болницата: Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко

Дара Екимова бе призната по неотложност в болница, заяви самата тя в профила си в Инстаграм. Младата дъщеря на Ива Екимова и починалия Дими от " Сленг " има висока температура и към този момент 5 дни лекарите се борят да я вдигнат на крайници.

Ето какво написа Дара в обществените мрежи:

Здравейте, благи хора. Днес е ден 5 от моя престой в болничното заведение. Не съм подозирала, че положението ми може да се окаже толкоз тежко. Няма да ви неистина, бяха сложни 5 дни и физически, и душевен, само че с помощта на лекуването, както и поддръжката на околните ми хора, през днешния ден се усещам доста по-добре и мога да се прибера у дома напълно скоро. Сега обаче стартира възобновяване. Мислех, че като ме изпишат, незабавно ще мога да се кача на сцената, да се върна в залата, да продължа към естественото си обичано забързано всекидневие, само че се оказа, че ще ми би трябвало още време и самообладание, с цел да се върна към нормалността, написа Дара Екимова в Инстаграм.

За мое голямо страдание, се постанова да отменим концерта в Бургас. Благодаря на всеки, който си е направил проект, купил си е билет и е чакал да се забележим. В мен тежат възприятие на виновност и горест, само че това е единственото решение. Нямам самообладание да дойдат по-добри дни и да съм здрава. Сега е значимо повече от всеки път да се погрижа за себе си, с цел да се върна допустимо най-скоро на сцената и да се забележим отново, написа още Екимова.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР