Дара е във вихъра на любовта и май вече няма

...
Дара е във вихъра на любовта и май вече няма
Коментари Харесай

Дара стяга сватба, репетира първия брачен танц с Ервин

Дара е във вихъра на любовта и май към този момент няма самообладание да стане фамилна жена, колкото и това да звучи необикновено в очите на правилните й почитатели, които я познават като много щура и непокорна.

Изпълнителката употребява всяка свободна минутка от времето си, с цел да е в компанията на гаджето си и към този момент даже намерено приказва за женитба в обществените мрежи.

Дара, която напълно скоро още веднъж ще влезе в ролята на менторката от " Гласът на България ", дори към този момент си е харесала и ария за първия брачен танц. Той ще бъде под звуците на маестро Евгени Генчев, който множеството познават като " Ергенът " от известното риалити. Дара дотам се запленила от гения на Евгени, че не могла да се сдържи и да не затанцува незабавно с обичания си.

" С Ервин репетираме първия си сватбен танц, до момента в който Евгени свири ", написа Дара в профила си в обществените мрежи, добавяйки: " Давам всичко за обич ".

Варненската изпълнителка и гаджето й Ервин са дружно към този момент повече от година. Той е лекар по фармакология и е по-голям с близо 10 години от Дара, само че възрастта напълно не им пречи да се обичат бясно и непрекъснато да обикалят света дружно. Не е ясно към момента дали към този момент разделят и общ покрив, само че това надали би изненадало към този момент някого.

Явно двойката възнамерява напълно скоро да мине под олтара и да направи една от най-важните крачки в живота. И с цел да е идилията цялостна - " Ергенът " Евгени надали би отказал на Дара достойнството да свири на сватбата й, тъй като двамата са близки другари.

Любопитна детайлност за бъдещия жених Ервин пък е, че преди години той бе благоприятен за внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева, с която обаче се разделиха поради мъчителната ревнивост на доктора, написа blitz.bg

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР