„ДАР, ДАНС и другите разузнавателни служби имат законно определение за

...
„ДАР, ДАНС и другите разузнавателни служби имат законно определение за
Коментари Харесай

Манев: Радев овладява всички властови структури

„ ДАР, ДАНС и другите разследващи служби имат законно определение за кого работят. Те работят за страната, за Министерския съвет и неговия ръководител, за президента. Това, че президентът не е имал естествена връзка, са си негови работи. Нека самичък да си направи преценка по какъв начин работи със службите. Тези две служби имат отбраната от това, в случай че някой не може да работи с тях, да бъдат защитени от Конституцията и да не работят за някого”.

Това съобщи в „ ” политикът от ГЕРБ Маноил Манев.

Според него единственият метод да бъдат освободени шефовете на двете структури е да се съблюдава Законът. Той акцентира, че постовете са мандатни и те могат да бъдат прекъснати при избрани обстановки, които са разказани в Конституцията.

„ В момента в България президентът Румен Радев овладява всички властови структури и организира персонална политика. Винаги има парламент, постоянно има държавно управление, определено от него. Държавността и работата на институциите са преди всичко. Когато едно държавно управление има зад себе си парламент, то не може да бъде наричано нещо по-различно от законно”, уточни Манев.



„ Законът за СРС-тата е явен - в случай че има подслушване на 32-ма души, то би трябвало да има 32 закононарушения, които да са закрепени като участници, съучастници или подбудители на тези закононарушения. Трябва да се пусне искане за подслушване, наблюдаващите прокурори да пуснат искане до десетки съдии, които да го разрешат. А това позволение би трябвало да бъде изпратено към техническите служби, които да осъществят подслушването”, изясни Манев.

Според него няма вид, при който службите да извършат подслушване и то да не е по описания ред.

Относно изявлението на предприемача Илчовски в Комисията по проверка на ръководството на кабинета, Манев счита, че „ един предприемач е посочил персоналните и финансови взаимоотношения с различен бизнесмен”.



„ Използваха една висша институция и вътре си развяха всички кирливи ризи. Беше забавно да има скандал, да има говорене. Именно това направи комисията в множеството си съвещания. Две от съвещанията на тази комисия бяха извършени по този начин, че да не участват представители на ГЕРБ напълно съзнателно. Около това се развихри огромният спор. До последно се мъчихме да отвоюваме две неща: институционалността на тази комисия и в случай че тя ще ревизира, това да се случва кардинално и законни”, съобщи някогашният народен представител от ГЕРБ.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Данъчната работа на Англия не е приела данъчната декларация на мъж, дал отговор погрешно на един от въпросите. В отговор на въпроса: " Има ли някой на… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДнес е направена значима стъпка напредВижте 7 от присъщите неща, които английското кралско семейство извършва на рождени дни21 починали и осем ранени при стихия по време на планински ултрамаратон в КитайДелото се гледаше при закрити вратаПонякога изборът на подарък за непосредствен човек (особено, в случай че става дума за другарка, родственик или дамата на сърцето ви) се оказва същинско предизвикателствоПредишният тест беше през 2019 г.Броят на дейните случаи на болестта в България понижава до 25 876 и е най-ниският от 18 февруариТунберг: Връзката ни с природата е нарушена. Връзките обаче могат да се променятНовият текст към този момент е възложен на страните-членки на СТОШаленберг: Нашата позиция е, че двустранните въпроси не би трябвало да блокират процеса по присъединяванеПърванов: Не съм аз, който ще основава ужас в лявото пространствоЗдравният министър приказва пред Диана Найденова в " Карай напряко " Пулев е одобрил напълно концепцията на КОД, Български земеделски народен съюз и БДФ да обединят българската десницаВ проучването на екипа от университета на Йокохама са взели участие 250 душиЙосиф Миладинов и Антъни Иванов се класираха за полуфиналите на 100 метра бътерфлай на европейското състезание по плуване в Будапеща
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР