Дапо Мебуде претърпя успешна операция след автомобилната катастрофа, при която

...
Дапо Мебуде претърпя успешна операция след автомобилната катастрофа, при която
Коментари Харесай

Бившата звезда на Рейнджърс Дапо Мебуде, 22, претърпя операция като актуална информация за ужасяващата автомобилна катастрофа

Дапо Мебуде претърпя сполучлива интервенция след автомобилната злополука, при която беше откаран по неотложност в болница през уикенда, удостовери неговият клуб Остенде.

Мебуде, който стартира кариерата си с Рейнджърс и също прекара известно време в книгите на Уотфорд, играе за белгийския Остенде от 2022 година Тренировъчният мач на неговия тим против Кноке беше отсрочен, откакто той беше забъркан в кола на ужасите злополука, при която той е откаран в болница AZ Brugge за лекуване.

Доклади в Белгия настояват, че Mebude, на 22 година, е трябвало да бъде освободен от пожарната след злополуката, при която се оповестява, че кола се е сблъскала с дърво. Oostende даде нова актуализация в неделя вечерта, като уточни, че повече детайлности се чакат в понеделник.

„ Dapo Mebude претърпя сполучлива интервенция след злополуката си “, се споделя в изказването на Oostende. „ Утре [понеделник] ще получим повече информация за неговата обстановка.

„ Благодарим на медицинския личен състав на АЗ Брюж за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР