ДАНС разкри руски шпиони и им наложи забрана за влизане

...
ДАНС разкри руски шпиони и им наложи забрана за влизане
Коментари Харесай

За кои са се представяли руските шпиони у нас?

ДАНС разкри съветски шпиони и им наложи възбрана за влизане в България. Става дума за мъж и жена на 39 и 37 години, които са откраднали непознати самоличности. За първи път българското контраразузнаване засича т. наречените шпиони- нелегали. Двамата са трансформирали външния си тип.

С новата си идентичност и новите паспортни данни шпионите основават нови облици. И заживяват като елементарни хора измежду нас.

Както същинските, по този начин и имената, с които са живяли в България евентуално не приказват нищо на хората, тъй като една от главните задания на незаконните е да бъдат незабележими и по нищо да не се отличават от елементарните хора, с които се разминаваме всеки ден.

Владимир Горичкин краде самоличността на Денис Рошков, който сякаш се завръща в родната си страна- България след 20-годишно неявяване, само че към този момент е прошарен и подстриган, а Татяна Горичкина се трансформира в брачната половинка му Диана Рошкова и си реже бретона.





С идването си в България двамата заявяват, че упражняват свободни специалности - той е IT-специалист, а тя - дизайнер, което им разрешава да не работят за съответна компания и да разполагат със свободното си време. Условията са нужни за събиране на информация.

Не е ясно какво се е случило с същинските Денис и Диана. Твърде евентуално или да са умряли, или да са под непознат надзор.

Според наши, източници шпионите са засечени, още до момента в който основават своето оправдание в България. Останали са за малко в страната, а дейностите им не са основали заплаха за националната ни сигурност.

Двамата са работили за Службата за външно разузнаване на Руската федерция. Днес има беше наложена 5-годишна възбрана за влизане в България, както и в други страни от Европейския съюз.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР