ДАНС открива изключително стряскащи данни за тежки обвързаности. Нашата нова

...
ДАНС открива изключително стряскащи данни за тежки обвързаности. Нашата нова
Коментари Харесай

GEMCORP сагата продължава, ДАНС открива стряскащи неща

ДАНС открива извънредно стряскащи данни за тежки обвързаности. Нашата нова цел е да стартира сериозна инспекция и информацията да бъде оповестена. Едната компания е обвързана с президента на Руската федерация “. Това съобщи пред бТВ Десислава Трифонова, народен представител от ГЕРБ и ръководител на краткотрайната комисия за меморандума Gemcorp.

Министър-председателят на републиката в оня миг Кирил Петков ни е излъгал от парламентарната естрада, че няма съветски капитали. Той сподели, че е упълномощил инспекция. Писмо на ДАНС споделя, че не са възлагани инспекции от Кирил Петков или от Министерския съвет. Той и след 8 април, когато е споделил, че е упълномощил инспекцията, не е упълномощил инспекция по-късно. ДАНС е получила доста нови данни от партньорски служби, който е изпратен на Кирил Петков. Той го крие от Корнелия Нинова, крие от Христо Иванов три месеца по чекмеджета “, добави тя.

„ Открихме голям брой нарушаване за подписването на меморандума с Gemcorp - нарушавания на Конституцията, нарушавания на контракта за Евратом, за което Европейската комисия може да ни глоби, нарушавания на Устройствения устав на Министерския съвет “, разяснява Трифонова.

Тя добави, че договорът е имал уговорка за арбитраж, заради което е би трябвало да бъде утвърден от Народното събрание. „ По принцип няма процедура страната да подписва такива меморандуми в подобен мащаб “, уточни депутатът от ГЕРБ. Щетите са доста огромни. Най-голямата вреда е, че държавното управление на „ Продължаваме промяната “ е работило в напълно съветски ползи. Този меморандум е в услуга на съветската страна. Ако беше траяло неговото осъществяване и всички тези вложения се бяха осъществили, държавната енергетика щеше да стане съветска благосъстоятелност “, безапелационна е Десислава Трифонова

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР