ДАНС и НСО са вдигнати на крак, за да издирят

...
ДАНС и НСО са вдигнати на крак, за да издирят
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Кой засне Киро и Лена на калъп в Солун?

ДАНС и НСО са вдигнати на крайник, с цел да издирят кой е създател на късия видеоклип, запечатал премиера Кирил Петков на маса с Лена Бориславова и изключителния и пълномощен дипломат на България в Гърция Валентин Порязов в 5-звездния хотел " Хаят " в Солун.

Както Lupa.bg извести, в петък вечерта премиера отлетя за Солун с държавния аероплан в компанията на Бориславова, като формалната информация на държавната пресслужба е, че той е взел участие във вечерята на високо ниво на Процеса на съдействие в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ). Видеа и фотоси от тържествената вечеря обаче не удостоверяват наличието на Петков и Бориславова на събитието.

Напротив, вижда се, че от поканените международни водачи само Кирил Петков отсъства от трапезата. Според някои повода премиера да не отиде на събитието е, че не е било планувано място за съветничката му " и още нещо " Лена Бориславова на трапезата. Обиденият Петков се появил чак на финала на церемонията, към 23 часа вечерта, по тази причина го няма на нито една фотография или видео, твърди източник на Lupa.bg.



Петък, 10 юни, 20 часа, Солун. Официална фотография на участниците в тържествената вечеря на Процеса на съдействие в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ). Кирил Петков единствен отсъства...

По-интересното обаче е, че още в петък късно вечерта, броени часове откакто видеото и снимите се появяват в медиите, Кирил Петков се е обадил ядосан на шефа на ДАНС Пламен Тончев с настояването незабавно да бъде открит създателя на видеоклипа. Подозрението на премиера и неговата съветничка и дама на трапезата Лена Бориславова е, че 30-секундното видео е било направено от телохранител на НСО, който го е препратил на " заинтригувани лица " и по този начин то е изтекло в медиите.

В Солун Кирил Петков е бил придружаван от четирима телохранители на НСО, научи Lupa.bg. Двама от охранителите са били на прилежащата маса и не са изпускали от взор компанията, тъй че точно те са обвинени, че са снимали видеото.

Бодигардовете са били разпитани още сутринта на идващия ден. Те изрично са отрекли да са създатели на клипа. Според наш източник, ДАНС са привикали и шефа на НСО ген. Емил Тонев за разпит и пояснение. Възможно е още веднъж да му бъде поискана оставката.

Според източник на Lupa.bg обаче видеото не е направено от охранителите на НСО, а от почиващи по това време в хотела българи. В петък вечерта в " Хаят " са били отседнали общо 11 наши сънародници, настанени в 6 стаи. Именно някой от тях е разпознал премиера и Лена и до момента в който минава около ресторанта в градината на хотела, е снимал беседващата компания. След това явно е пратил клипчето на собствен другар, заинтригуван то да види бял свят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР