ДАНС и МВР извършват проверка във ВиК-Пловдив по разпореждане на

...
ДАНС и МВР извършват проверка във ВиК-Пловдив по разпореждане на
Коментари Харесай

ДАНС и МВР влязоха във ВиК-Пловдив

ДАНС и Министерство на вътрешните работи правят инспекция във ВиК-Пловдив по предписание на министъра на вътрешните работи Младен Маринов. Ще бъде направено цялостно следствие на активността на държавното сдружение.

„ ДАНС идват от време на време на ревизия, не се тормозим. Вярно е, имаме инспекция, само че тя не е единствено във ВиК-Пловдив, а в цялата страна. Тези институции реализират мониторинг и изисканата от нас информация им беше предоставена през вчерашния ден. Работим без терзания “, разяснява за „ 24 часа “ шефът Спартак Николов. По думите му, задачата на проверяващите от Икономическа полиция и ДАНС била да се направи цялостен разбор на ВиК сдруженията в страната.

Николов съобщи, че ВиК-Пловдив е на облага и е завършило 2019 година с позитивни финансови резултати. Само три обитаеми места в Пловдив били с лимитирано ползване на вода - с. Мътеница, Хисарско, с. Пъдарско, община Брезово и с Брегово, Първомайско. 

Преди дни регионалният шеф Дани Каназирева свика среща поради загубите на питейна вода, които надвишават 60%. Оказа се, че поданици на „ Столипиново “ са натрупали задължения за близо 700 000 лв..  

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР