ДАНС е предала материали по случая Джемкорп“ на Върховната касационна

...
ДАНС е предала материали по случая Джемкорп“ на Върховната касационна
Коментари Харесай

Сагата „Джемкорп“: ДАНС е предала материали на Върховната касационна прокуратура


ДАНС е предала материали по случая „ Джемкорп “ на Върховната касационна прокуратура. Това оповестиха от партия ГЕРБ. Политическата мощ е получила писмен отговор от държавната организация с тази информация.

В него се показва, че подадения от ГЕРБ сигнал за подозрения за осъществени закононарушения по отношение на подписването на меморандума с „ Джемкорп “ от държавното управление на Кирил Петков се предава на държавното обвиняване.

От ГЕРБ разясниха, че също така се надяват да получат всички материали по подписването на меморандума, в това число и разсекретяване на секретните документи

До този миг някогашният министър председател Кирил Петков не е коментирал изказването на ГЕРБ. Прокуратурата и ДАНС също отхвърлят.

„ Не забравяйте, че по време на краткотрайната комисия излязоха нови данни, които за жалост са към момента засекретени за нашето общество и които данни са фрапиращи във връзка с сегашни взаимовръзки на лица от „ Джемкорп “. Ние ще настояваме в една бъдеща инспекция, когато завърши следствието, тези данни за тези транзакции да излязат нескрито “, изясни Десислава Трифонова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР