Дано в бъдеще все повече млади хора да избират сферата

...
Дано в бъдеще все повече млади хора да избират сферата
Коментари Харесай

Зам.-министър Модева към абсолвентите на Лесотехническия университет: Добре подготвените професионалисти привличат повече туристи

Дано в бъдеще от ден на ден младежи да избират сферата на туризма за своето развиване, защото добре квалифицираните експерти способстват за подобряването на услугите и привличането на от ден на ден туристи.

Това съобщи зам.-министърът на туризма проф. Мариела Модева по време на връчването на дипломите за придобиване на университетски длъжности, научни степени и дипломите за висше обучение на випуск 2021/2022 година на Лесотехническия университет. 

Проф. Модева поздрави от името на министър Христо Проданов присъстващите и акцентира, че университетът е водещ у нас в подготовката на висококвалифицирани експерти в разнообразни профили и се e потвърдило като желано висше образователно заведение.

Зам-министър Модева добави, че е чест за Лесотехническия университет и висока отговорност да приготвя фрагменти и в бранш туризъм. „ Уверявам Ви, че Министерството на туризма ще продължава да поддържа академичната общественост и бъдещите студенти, избрали туризма за своя специалност и предопределение, тъй че страната ни да се разпространява като сигурна и забавна дестинация, предлагаща първокласен туристически артикул “, уточни проф. Модева.

В умозаключение зам.-министърът съобщи, че директната връзка сред бизнеса, страната и образованието са значима основа за професионалната реализация освен на младежите, само че и на всички в нашата страна, тъй като касае развиването на стопанската система.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР