Дано сме си взели поуки. Здравната система не може да

...
Дано сме си взели поуки. Здравната система не може да
Коментари Харесай

Д-р Ненков: Господ да им е на помощ на тези, които пият белина като дезинфектант

Дано сме си взели поучения. Здравната система не може да се измъкне от общия честен срив в нашето общество. Здравната система е яхната от група кърлежи, чиято единствена цел е финансово облагодетелстване, което извращава. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия някогашният здравен министър доктор Мирослав Ненков във връзка умрялата пред регистратурата жена в болничното заведение във Враца.

Той добави, че даже шефът да получи някакво наказване, това няма да промени нещата, защото казусът е систематичен.

На въпрос какво ще каже на хората, които употребяват белината като дезинфектант, доктор Ненков съобщи единствено "Господ да им е на помощ " и призна, че в последните години доверието към лекарите в нашата страна е спаднало извънредно доста.

Нашата гилдия се комерсиализира по един непоносим метод в последните години. Отделно от това Българският лекарски съюз не прави безусловно нищо, с цел да усъвършенства обстановката, БЛС не прави никаква работа, не скри огорчението си някогашният здравен министър.

В умозаключение доктор Ненков изясни, че не сме научени да поставяме грижа за здравето си, тъй като считаме, че някой различен е задължен да се грижи за нашето здраве.

Ние, лекарите, имаме виновност за това съмнение от страна на пациентите, приключи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР