Дано никога не стана като Слави. Не че нещо, ама

...
Дано никога не стана като Слави. Не че нещо, ама
Коментари Харесай

Цитиридис отсече: Дано никога не стана като Слави

" Дано в никакъв случай не стана като Слави. Не че нещо, но непрекъснато ми споделят: „ Копеле, в никакъв случай няма да станеш като Слави “, ами да, и добре, че е по този начин. " Това сподели от сцената на „ Комеди клуб “ водещият Николаос Цитиридис, който се върна след пандемията и за един ден събра три представления за искащите.

В представленията си Нико описа живота си през призмата на смеха, като не пропусна и най-щекотливата тематика – дамите му. „ Имам някакво проклинание в живота си с дамите. То е обвързвано с това, че когато се разделя с момиче, незабавно по-късно тя си хваща човек, с който има дълга и щастлива връзка. Та аз съм последната неточност на дамите “, стартира Цитиридис, а препълнената зала избухна в смях и ръкопляскания.

„ Истината ви споделям – първата ми най-дълга връзка беше шест години и тя приключи с годеж. Обикновено годежът приключва със женитба, само че ние приключихме до такава степен. Това беше. В моя случай какво се случи – шест месеца по-късно тя потегли с моя най-хубав другар. И в този момент, по-късно, те към този момент чакат първото си дете, ще се женят скоро, а аз какво – изкарвам пари от тяхната история “, с усмивка споделя Цитиридис. Веднага след нея той имал интелигентно гадже, което бързо го оставило, защото „ беше доста интелигентна, само че пък след това си хвана момче и четири години беше с него “.

„ Това правилно си е проклинание. А съм имал и други моменти – спах с едно момиче и на идващия ден пък тя се омъжи. Е, не знаех де, само че и това нямаше да ме спре “, продължи Нико, като най-после на женските му несгоди осветли малко и последното си гадже. „ Е, към този момент имам гадже, което е хипохондричка. Заклевам се, по време на пандемията най-секси бях, като бях с маска до нея. И да, може да сме на плажа, да е топло, само че тя постоянно: „ Ох, течение става отнякъде. Та животът ми е по Шекспир от няколко месеца, само че съм благополучен “, смее се Цитиридис.

В продължението на историята за живота му той споделя по какъв начин на 19 години почнал да работи на градеж, с цел да има пари за цигари, отбелязва България през днешния ден. Има-няма известно време и почнал да оплешивява.

„ Носех календарче на Гунди в портмонето си и бях към този момент детски аниматор. И да ви кажа, децата са едни положителни лъжци, тъй като ние ги вършим такива. Това, че едно дете лъже, че не е откраднало играчката, е безусловно същото, като един възрастен каже, че не е откраднал държавния запас. Тъпотията е една и съща, мащабите са разнообразни “, продължава водещият, който след тази работа е почнал като публицист. „ После ме взеха в малкия екран. И аз не знам по какъв начин попаднах там, да ви кажа, само че съм доста благополучен. И всякога, където и да отида, все някой желае да ми е другар и да ми дава „ гратис “ някои неща. А аз най-харесвам да съм водещ в секса, не в малкия екран, тъй като две минути таман си почнал и споделям: „ Това беше всичко за през днешния ден, благодаря “, завърши Цитиридис, а залата избухна в овации.

Да гледат осъществяването на Нико бяха пристигнали режисьорът Димитър Коцев – Шошо, артистът Рафи, Боряна Братоева и доста други.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР