Дано не тръгват към избори. Две или три години го

...
Дано не тръгват към избори. Две или три години го
Коментари Харесай

Първан Симеонов за евентуални предсрочни избори: Накрая хората ще ги изгонят с камъни, стига са играли на дребно

Дано не потеглят към избори. Две или три години го играхме това. Накрая хората ще ги изгонят с камъни. Стига са играли на дребно. Това сподели в изявление за " Денят онлайн " политологът Първан Симеонов. 

" Много мъчно може да се реализира коренно друга формула, даже и с избори, само че какъв брой хора ще отидат да гласоподават? Доверието в държавното управление е минимално, доверието в изборите последния път беше отчайващо. За каква народна власт приказваме изобщо? ", запита риторично той.

При възможни предварителни избори, Симеонов допусна, че може и ГЕРБ да са първи, само че и това не е несъмнено. " ПП-ДБ потвърждават, че като наближат избори, се активизират. С Костадинов или Радев ще управляат на следващия ден? Според мен блъфират, само че по пътя на блъфирането може и да срутят това. Освен че блъфират, Движение за права и свободи в действителност са ядосани. Христо Иванов реализира своето - Конституцията е изменена, концепцията му за правосъдна промяна мина ", разяснява политологът. 

" Не виждам какво толкоз печели в дълготраен проект Русия от това, че ще вземе 1/5 от Украйна. Не виждам в общоприет проект какво печели от всичко това. Загуби връзка със западния свят, към което се среми от дълго време. Превърна украинския народ в собствен ненавистник. За страдание се получава по този начин, че Путин напредва ", сподели той във връзка с водената от Русия война в Украйна. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР