Дано да умреш от СПИН!“ Такъв SMS е изпратил Николаос

...
Дано да умреш от СПИН!“ Такъв SMS е изпратил Николаос
Коментари Харесай

Цитиридис кълне пияния досадник Жоро Христов: Дано умреш от СПИН!

„ Дано да умреш от СПИН! “ Такъв SMS е изпратил Николаос Цитиридис на Георги Христов, оплаква се естрадната легенда. Размяната на „ любезности “ се случва преди няколко дни измежду нощ.

Как се стига до тази нелюбезна връзка?

Преди време уволненият от Би Ти Ви шоумен се оплака, че Георги Христов най-редовно му звъни по нощите, пийнал до козирката и му приказва цинизми, в това число със полов подтекст. Николаос признава, че някои от диалозите са се провеждали и в 2 след среднощ. При един от тези среднощни диалози те се скарват грубо, откакто Георги Христов си разрешава да псува Цитиридис, написа lupa.bg.

„ Не знам какво желае от мен този човек. Всъщност, допускам, само че няма да го получи. Това очевидно го е озлобило, тъй като си разрешава да звъни доста късно вечер, доста пийнал, и да приказва нелепости, да ме наскърбява и да се държи надменно “, оплака се преди Николаос Цитиридис. Преди този миг той уважавал изпълнителя и даже желал да го предложения в предаването си. Сега обаче е мощно отчаян от него.

Сегашният чат е от първите дни на новата 2024 година Певецът звъни на Цитиридис още веднъж в късни доби – след 23,30 часа, а гъркът не му подвига. Тогава Христов му написа: „ Много почтено! Евтино е, само че за боклука е супер! “…

А Цитиридис му отвръща много брутално: „ Дано да умреш от СПИН “.

„ Няма!!!! И благодаря! Малко си…! “, отвръща му Георги Христов.

Георги Христов в никакъв случай не е коментирал публично хомосексуалната си ориентировка, макар че тя е обществено известа още от годините на соца. Факт е, че в последните години алкохоликът много отслабна, само че това по-скоро се дължи на злоупотребите му с „ Метакса “ (по бутилка на ден), в сравнение с възпаление с вируса на СПИН, одумват го негови сътрудници.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР