Данните за ваксината AstraZeneca не показват общо увеличение на случаите

...
Данните за ваксината AstraZeneca не показват общо увеличение на случаите
Коментари Харесай

СЗО: Ваксината AstraZeneca има огромен потенциал за предотвратяване на инфекции

Данните за имунизацията AstraZeneca не демонстрират общо нарастване на случаите на съсирване, само че резултатът от нея ще продължи да бъде следен. Това обявиха от Световната здравна организация, представени от БГНЕС.
Ваксината против ковид AstraZeneca продължава да има позитивен профил в съотношението полза-риск, с голям капацитет за попречване на инфекции и понижаване на смъртните случаи по целия свят. Това, се споделя в изказване на международния съвещателен комитет по сигурност на имунизациите. 
 1000 флакона на Астра Зенека за персоналните лекари в столицата 1000 флакона на " Астра Зенека " за персоналните лекари в столицата
1000 флакона с ваксини на " Астра Зенека " през днешния ден ще бъдат предоставени на общопрактикуващите лекари в София, заяви БНР. Те бяха през днешния ден в Р...
В сряда, отговарящи за сигурността на имунизациите, обявиха, че изгодите от имунизацията на AstraZeneca надвишават рисковете и предложиха имунизирането да продължи да се употребява. Подобно бе заключението и на европейския регулатор, който след следствие на няколко смъртни случая след имунизиране стигна до извода, че и страните могат да продължат да го ползват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР