Данните за свръхсмъртността (смъртност над обичайната за периода) за първи

...
Данните за свръхсмъртността (смъртност над обичайната за периода) за първи
Коментари Харесай

Радан категорично против падането на зелените сертификати

Данните за свръхсмъртността (смъртност над нормалната за периода) за първи път демонстрират изключително обезпокоително " плато " отвън " пиковете " на инфекцията. Това установи по отношение на последните графики на Национален статистически институт евродепутатът Радан Кънев.

И подлага на критика желанието на властта да се раздели със " зелените документи " през март, както бе оповестено по-рано през днешния ден.

" Вече два месеца смъртността се задържа на равнище 50% над междинното, което е без друго извънредно високо...
Неуспешно ръководство на Ковид-кризата, все по популистко-политически аргументи, имаше и при Борисов, и при служебните кабинети (графиката е красноречива).

Вече не сме в предизборна обстановка. Не утвърждавам говоренето за унищожаване на " Зелените документи " - те са опция на локдаун, затваряне на учебни заведения, културни събития и бизнеси. Данните от Европейски Съюз демонстрират изрично, че във имунизираните общества, свръхсмъртността е ниска към незначителна. Сертификатите би трябвало да се ползват дейно, а не да се анулират. А след постигане на високи равнища на имунизация, тяхното потребление няма да е спънка за никого ", предизвестява Кънев.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР