Данните за проследяване на полети показват, че хеликоптерът на Коби

...
Данните за проследяване на полети показват, че хеликоптерът на Коби
Коментари Харесай

Разкриха подробности за инцидента с хеликоптера, при която загина Коби Брайънт

Данните за следене на полети демонстрират, че хеликоптерът на Коби Брайънт, който почина, се е сблъскал с метеорологичните проблеми над зоологическата градина на града. Той е обиколил този регион най-малко 6 пъти на доста дребна надморска височина - към 875 фута като може би водачът е чакал мъглата да се почисти, съобщи Gong.bg.

Той се свързал с контролната кула на летище Бърбанк и там са били наясно, че машината обикаля към 15 минути. В последна сметка хеликоптерът се е насочил на север по автомагистралата 118, преди да завие на запад, и стартира да лети над автомагистралата 101 към Уудланд Хилс, Калифорния.

По-късно те се натъкват на още по-гъста мъгла и хеликоптерът завива на юг. Това е било сериозно решение, тъй като са се насочили към планински регион. Пилотът ненадейно и бързо се изкачил от към 1200 фута до 2000 фута. Малко по-късно се случва и нещастието, при която хеликоптерът катастрофира в рид и се възпламенява.

Общо девет души са изгубили живота си при трагичния случай с хеликоптера на баскетболната легенда Коби Брайънт. Един от най-големите играчи в историята на този спорт почина, а с него от този свят си отиде и щерка му Джана.

По първична информация на борда е имало петима души - Коби Брайънт, 13-годишната му щерка, неин другар, дружно с татко му и водача на хеликоптера. Последните информации от полицията са, че в машината са се намирали 9 души. Никой не е оживял.

АП заяви, като се базира на родственици, че в нещастието живота си са изгубили още Джон Алтобели, основен треньор на локалния тим по бейзбол, брачната половинка му Кери и щерка им Алиса, която играела в един и същи тим с дъщерята на Брайънт.

Също по този начин от полицията са съобщили, че измежду жертвите е и треньорката на калифорнийския баскетболния тим за девойки Кристина Маузер.

Времето в Лос Анджелис е било извънредно мъгливо в деня на нещастието, даже полицейските хеликоптери не са летели поради метеорологичните условия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР