„Данните за незаконно подслушвани участници в протестите, които са били

...
„Данните за незаконно подслушвани участници в протестите, които са били
Коментари Харесай

Адв. Петър Славов: С Мартин Димитров показахме провала на закона „Пеевски“

„ Данните за нелегално подслушвани участници в митингите, които са били избрани като „ Организирана незаконна група “, са шокиращи и надминават даже подслушванията по „ Червеи “, както службите по времето на Орешарски бяха нарекли участниците в ДансWithMe. По тази тематика бе един от първите ми въпроси в 43-тото Народно събрание, а с сътрудниците от „ Демократична България “ ще настояваме в идващия парламент да се сътвори парламентарна анкетна комисия, която да обясни всички данни и условия за противозаконното подслушване в този момент “. Това съобщи адв. Петър Славов, депутат в 43-тото и 45-тото Народно заседание, в предаването " Денят с В. Дремджиев ", излъчващо се по TV+ и TV1.

„ Действията на финансовото министерство на Съединени американски щати и наложените ограничавания на български жители и обвързваните с тях компании по съмнения за противозаконни дейности демонстрират образно преимуществата от участието ни в Европейски Съюз и НАТО, където корупционни практики не се толерират. Противното би означавало беларуския сюжет, който с безпокойствие следим сега - явния тормоз, на който е бил подложен опозиционният водач там, заставен обществено да се „ покае “ “, съобщи по тематиката за глобите от Съединени американски щати адв. Славов.

„ На изборите на 11 юли е нужна висока интензивност от българските жители и при добре проведено машинно гласоподаване чакам позитивни резултати за измененията в страната, в това число най-малък брой недействителни бюлетини и значителен преференциален избор, който правилно да бъде преброен “, разяснява той.

„ Важността от присъединяване на дейни хора в бъдещия парламент проличава от отговора на парламентарния ни въпрос с Мартин Димитров за КТБ – тематика табу за 44-тото Народно събрание, по която 4 години там цареше цялостно безмълвие, а ние единствено за месец успяхме да изкопчим и обявим обществено нелицеприятните за Министерство на финансите данни за незадоволителната събираемост на източените средства и неуспеха на закона „ Пеевски “, по който сякаш щяха да съберат в допълнение 1.4млрд. лева Сметката демонстрира, че за 3 години върнатите по този ред ведно с общия ред средства са към 300 млн.лв., т.е. законът се е провалил, а и в допълнение наскоро бе разгласен за противоконституционен от Конституционния съд “, съобщи още адв. Петър Славов.

Целия диалог можете да изгледате във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР