Данните за инфлацията от Съединените щати, Европа и Япония ще

...
Данните за инфлацията от Съединените щати, Европа и Япония ще
Коментари Харесай

На фокус през следващите седем дни: Свършиха ли инфлационните мъки?

Данните за инфлацията от Съединените щати, Европа и Япония ще рамкират седмицата с основни отчети за бизнес интензивността в Китай, където политиците се събират, с цел да обсъдят по какъв начин да рестартират задъхвалия се мотор на икономическия напредък, който съставлява международната търговия. Това са част от тематиките и събитията, върху които ще се концентрират вложителите през идната седмица, написа.
Поредна доза данни
Инфлацията в Съединени американски щати още веднъж ще бъде под светлината на прожекторите в четвъртък, като ценовият показател на разноските за персонално ползване (PCE) се чака даде на вложителите новa информация за положението на стопанска система, която се оказа по-силна, в сравнение с мнозина чакаха.

Последните данни за потребителските цени, цените на производител и заетостта демонстрират, че най-голямата стопанска система в света продължава да се показва добре макар месеците на високи лихвени проценти. Федералният запас на Съединени американски щати обаче остава все по този начин внимателен и да отблъсква прогнозите идно скоро понижаване на лихвените проценти. Доходността по облигациите и доларът се покачиха.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР