Данните за инфлацията на потребителските цени в САЩ за декември,

...
Данните за инфлацията на потребителските цени в САЩ за декември,
Коментари Харесай

Инфлацията в САЩ се ускори отново през декември?

Данните за инфлацията на потребителските цени в Съединени американски щати за декември, оповестени в четвъртък, се чака да бъдат мощно авторитетни, защото търговците губят доверие, че Федералният запас ще стартира да понижава лихвените проценти от март.

Основната инфлация на потребителските цени в Съединени американски щати, от Бюрото по трудова статистика, се чака да покаже, че общата инфлация е повишена с 3,2 % през декември по отношение на годината, съгласно икономисти, интервюирани от Bloomberg.

Това би отбелязало малко нарастване от общата инфлация от 3,1 % през ноември, евентуално водено от нарастване на разноските за сила.

Въпреки това главната инфлация, която отстранява нестабилната хранителни и енергийни съставни елементи, се чака да се забави до 3,8 % през декември, от 4 % предходния месец, съгласно изследване на Bloomberg.

Въпреки че положителните вести за главната инфлация бяха по-трудни за намиране, цифрите дружно може да се преглеждат от пазарните участници като доказателство, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР