Данните сочат престъпление по служба и безстопанственост. Това каза говорителят

...
Данните сочат престъпление по служба и безстопанственост. Това каза говорителят
Коментари Харесай

Арнаудова: В записа на Йончева има даннни за престъпления

Данните сочат закононарушение по работа и занемареност. Това сподели представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова във връзка изнесената по-рано през днешния ден информация от депутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева, че министърът на културата Боил Банов е опростил на компания реализатор на обекта наказателна клауза от 700 хиляди лв..

Екип от трима прокурори ще започва през днешния ден инспекция, като се изиска цялата документи по случая. Ще бъдат снети пояснения от всички лица, които имат информация по случая, с цел да бъде изяснено това, което ни е належащо да решим дали да стартираме наказателно произвеждане, съобщи Арнаудова.

Когато прослушахме тези записи, разпознахме гласове на хора, които считаме за създатели на закононарушенията. Ще поканим тези хора на диалог, посочи представителят на основния прокурор.

Фактът, че основният прокурор се самосезира, е легален аргумент за започване на инспекция. Поалагаме оптимални старания оптимално бързо да стигнем до извод има ли закононарушение илио не. По този метод действахме и когато имаше сигнал от тримата представители на ГЕРБ за госпожа Елена Йончева, сподели още Румяна Арнаудова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР