Данните са въз основа на проучване, в което се включили

...
Данните са въз основа на проучване, в което се включили
Коментари Харесай

Как Мъжете Преживяват Кризата На Средната Възраст

Данните са въз основа на изследване, в което се присъединили 2000 участници. Резултатите демонстрират още, че присъединяване в рискови спортове и вложение в нови софтуерни предмети също са индикатори за постигане на междинна възраст.

Проучването разкрива още, че една трета от интервюираните са на мнение, че стереотипният облик на рецесията на междинната възраст е изцяло стар.

За една четвърт от мъжете терминът е безусловно факсимиле, до момента в който половината от участниците признават, че има възможност да създадат значима смяна в живота си, когато доближат средата на 40-те си години.

Регистрацията в обществените мрежи също се отбелязва като симптом на рецесията на междинната възраст. Един от всеки двама мъже пък стартират да се занимават с рискови спортове.

21% от господата са споделили, че го вършат, тъй като прекарват дълго време на работа и желаят да употребяват оптимално своето свободно време. Проучването открива още, че типичната рецесия се случва на 45-годишна възраст и нормално трае една година и три месеца, написа Daily Mail.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР