Данните са ключовият фактор и движеща сила към дигиталната трансформация

...
Данните са ключовият фактор и движеща сила към дигиталната трансформация
Коментари Харесай

Fujitsu повишава производителността и добавя иновации в трансформиращите се архитектури

Данните са основният фактор и движеща мощ към цифровата промяна на всяка компания. В помощ на своите клиенти да реалокират, съхраняват и обработват големи количества от данни Fujitsu предлага фантастична композиция от системи, решения и експертиза, с цел да подсигурява оптималната работливост, успеваемост и еластичност, предоставяйки убеденост и надеждност.  
Наскоро Fujitsu показа и нов конструктивен детайл в основата на цифровата промяна, ръководена от данните. Подобренията в напълно новите двупроцесорни PRIMERGY сървърни системи дават мощни изчислителни благоприятни условия в сърцето на цифрово трансформираните инфраструктури.  
Новото потомство M6 PRIMERGY сървъри дава подтик на продуктивността във втората от общо четири стъпки на Fujitsu за услуги, свързани с. Фокусирани са да дават опция на клиентите да основават архитектура за данните си. След като помогне на клиентите да  определят първичните цели на бизнес трансформацията си, Fujitsu проектира и построява персонализирана и подготвена за бъдещето инфраструктура, в центъра на която стоят новото потомство PRIMERGY сървъри.  
Новите PRIMERGY модели дават нови функционалности, като да вземем за пример нов вид SSD дискове – така наречен Enterprise and Datacenter SSD Form Factor (EDSFF), както и удвоена продуктивност на входно-изходните интервенции (I/O). Тези усъвършенствания единствено акцентират опциите на новото потомство M6 PRIMERGY сървъри да основават гъвкава и динамична платформа за софтуерно дефинирана, хиперконвергирана, основана на контейнери или хибридна архитектура. Освен това те обезпечават и спомагателна убеденост на клиентите, че тяхната инфраструктура ще може да се надгражда, с цел да отговори на непланирани бъдещи потребности.  

Поколението M6 PRIMERGY сървъри се задвижва от 3-та генерация Intel Xeon скалируеми процесори и разполага с Intel Optane серия 200 непрекъсната памет. Тези усъвършенствания усилват продуктивността в границите на съществуващите и широкоразпространени приложения. 
Новите Fujitsu PRIMERGY M6 сървъри са налични в три обособени форм фактора:
Стандартните RX модели са подобаващи за виртуализация на центрове за данни, обичайни работни приложения и бази данни в паметта.
GX моделите, които включват до 8 NVIDIA графични ускорители, са насочени към висока продуктивност и са предопределени за data science, deep learning, разбор на данни, VDI, графични натоварвания.
CX моделите са многосървърни, усъвършенствани за висока компактност системи, подобаващи за високопроизводителни калкулации (HPC), като да вземем за пример в организации, работещи с финансови пазари или онлайн услуги.

Сървърите PRIMERGY RX2540 M6 и PRIMERGY RX2530 M6 ще бъдат налични за поръчки от юни, до момента в който PRIMERGY GX2570 M6, PRIMERGY CX400 M6, PRIMERGY CX2550 M6 и PRIMERGY CX2560 M6 – от август. Цените варират по отношение на района и конфигурацията.
За новото М6 потомство PRIMERGY сървъри
Новото М6 потомство PRIMERGY сървъри обезпечава изумително бърза продуктивност с 3-то потомство Intel Xeon скалируеми процесори (до 40 ядра на процесор, 105W до 270W TDP, 3 UPI връзки при 11.2 GT/s, 64 I/O ленти на процесорно гнездо, вградени функционалности за AI и сигурност) и високоскоростна 3200MT/s DIMM памет. Включват повишен потенциал на паметта до 8 канала (до 256GB DDR4 DIMM поддръжка) и усъвършенстваната Intel Optane серия 200 непрекъсната памет (до 512GB PMem). Това прави допустимо ръководството на високонатоварващи приложения с 32 DIMM модула (до 12TB в композиция с PMem според от сървъра). M6 поколението обезпечава по-бързи входно-изходни интервенции (I/O) с PCI Express 4.0, който дава два пъти повече I/O по отношение на PCIe 3.0 с до 128 ленти). Семейството М6 системи включва и новото потомство SSD дискове, така наречен Enterprise and Datacenter SSD Form Factor (EDSFF). Те дават по-добро топлинно ръководство, зареждане и благоприятни условия за разширение. Platform Firmware Resilience защищава фърмуеъра на системата, засича повреди и разрешава възобновяване на аварийни копия до последно известно положително положение.  
Онлайн запаси
- Видео:
- Продуктови страници:
RX2530 M6:
CX2550 M6:
CX2560 M6:
GX2570 M6:
- Прочетете блога на Fujitsu:
- Последвайте ни в LinkedIn:
 Решение, стимулиращо дигитализацията и работата от у дома Решение, стимулиращо дигитализацията и работата от у дома
Последните месеци ни сложиха пред тестване както в стопански, по този начин и в персонален проект. Много от нас трябваше да си остана...
- Медиен портал на Fujitsu:     
- Новини и настоящи събития:  
За Fujitsu
Fujitsu е водеща японска компания за осведомителни и информационни технологии (ИКТ), която предлага цялостен набор от софтуерни артикули, решения и услуги. Близо 126,000 чиновници на Fujitsu обслужват клиенти на компанията допълнително от 100 страни. Ние използваме нашия опит и опциите на ИКТ да формираме бъдещето на обществото с нашите клиенти. Fujitsu Limited (TSE: 6702) разгласи консолидирани доходи в размер на 3.6 трилиона йени (34 милиарда долара) за миналата финансова година, която завърши на 31 март 2021 година За повече информация, апелирам посетете. 
Всички имена на компании или артикули, упоменати тук, са търговски марки или регистрирани търговски марки на съответните им притежатели. Информацията, предоставена в това прессъобщение дава отговор на истината във времето на публикуването му и предстои на смяна без авансово съобщение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР