Данните, с които разполагат испанските власти, показват, че действително в

...
Данните, с които разполагат испанските власти, показват, че действително в
Коментари Харесай

Радулов за отговора на Борисов за Барселонагейт: И Путин няма къща

Данните, с които разполагат испанските управляващи, демонстрират, че фактически в Барселона има къща, там е живяла дамата, за която се приказва, с детето, тя е имала и бутик, и сметка с близо 2 млн. евро. Според испанските управляващи евентуално става дума за пране на пари - към 5 млн. евро. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от "Има подобен народ " и специалист по национална сигурност Николай Радулов във връзка оповестените през днешния ден изводи на испанските управляващи по аферата "Барселонагейт ", изпратени на ДАНС.

Той означи, че обществените имена на хората, упоменати в следствието, по един или различен метод са близки до някогашния министър-председател Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

Да, той няма къща в Барселона, има в Банкя. Негови другари са създали прехвърлянията. И Путин няма къща и никаква благосъстоятелност – индивидът, за който се твърди, че е един от най-богатите хора в света. Трябва да се ревизират околните до Борисов лица, те би трябвало да бъдат разследвани. Това към този момент не са следи, които водят до Борисов, само че при деликатно следствие, когато могат бъдат упрекнати за пране на пари, биха се "пропукали ". Когато те се "пропукат ", може да се види има ли господин Борисов нещо общо или не. Това в действителност следва, акцентира Радулов.

Колкото и да ни е неприятно, през последните 10 година службите не бяха инструмент в интерес на българското общество, а инструмент в интерес на Борисов. Те правеха това, което им разпореждаше Борисов. За страдание, те не са показали самодейност по този проблем, уточни депутатът от Има Такъв Народ.

Реално смяната в службите не е почнала. Има направени промени в Министерство на вътрешните работи, действително ДАНС не е пипната изобщо, там са същите хора, които са работили за Борисов. Там ще са едни от най-трудните промени. Премиерът занапред ще търси специалисти по сигурността, които да го поучават какви промени да извърши там, съобщи Николай Радулов.

Прокуратурата също отхвърля да работи по тези случаи. Тя е на Борисов, Гешев е на Борисов. Сега ще забележим дали прокуратурата ще откликне или ще продължи да се опъва и да се пробва да спъва активността на Министерство на вътрешните работи. Прокуратурата би трябвало да се реформира и Гешев би трябвало да си отиде допустимо най-скоро. Работи се по смяна на законите, които да доведат до една уравновесена прокуратура, сподели още Радулов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР