Данните на МВР за пътната обстановка в страната сочат, че

...
Данните на МВР за пътната обстановка в страната сочат, че
Коментари Харесай

Снегът Падна И В България Стана Страшно! Силни Трясъци В Бялата Стихия, Стотици Хора Са

Данните на Министерство на вътрешните работи за пътната конюнктура в страната сочат, че в столицата са станали и 2 тежки произшествия. Няма информация за починали хора, двама са ранени.

В рамките на миналото денонощие на територията на страната са зародили общо 31 тежки катастрофи. При случаите няма починали. 32 души са потърпевши. Отново за равносметка - за предходното денонощие броят на тежките произшествия в страната е бил 10. В случаите е умрял един човек, а 13 са били ранени.

От началото на месеца тежките произшествия са 500, като при тях 60 души са изгубили живота си, а 627 са били ранени. От началото на 2017 година на територията на страната са станали 6 259 катастрофи, в които са починали 606 души, а 7 874 са били ранени.

Припомняме, през днешния ден е разгласен код жълто и оранжево за рисково време за 24 области в страната. Пътните настилки са най-вече мокри, а в регионите със снеговалеж - заснежени или заледени и обработени.

Дъжд вали в областите: Благоевград, Бургас, Варна, Видин, Добрич, Монтана, Силистра, Ст. Загора и Шумен и в регионите на Леденика (обл. Враца), Каратепе (обл. Пазарджик) и Исперих (обл. Разград).

Сняг вали в областите: Благоевград, Велико Търново, Видин, Враца, Кюстендил, Плевен, Разград, Русе, София, Търговище, Шумен, както и в проход Ришки (обл. Бургас), регионите на Тетевен и Троян (обл. Ловеч), Сестримо и Костандово (обл. Пазарджик), тук-там в обл. Перник и по високите елементи в областите Монтана, Смолян и Ст. Загора.

Министерство на вътрешните работи сигнализира и че по високите елементи в област Смолян и в региона на път II-35 Плевен-Ловеч видимостта е лимитирано до 100 метра поради мъгла.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР