Данните на МВР показват, че в последните два месеца влизащите

...
Данните на МВР показват, че в последните два месеца влизащите
Коментари Харесай

Мигрантите, напускащи България, са повече влизащите

Данните на Министерство на вътрешните работи демонстрират, че в последните два месеца влизащите в страната мигранти са по-малко от тези, които я напущат. Статистиката сочи, че през юни и юли полицията е задържала 88 души на излаз на държавната граница. За същия интервал задържаните на влизане в България са 52, оповестява " Дневник ".
В последните няколко седмици минимум са сирийците, които са желали да преминат българските граници. Най-много са иракчаните и афганистанците. Забелязва се наклонност, че тази година множеството мигранти са излизали от страната през българско-румънската граница. Преди това те избираха маршрута през Сърбия.
В края на юли центровете на Държавната организация за бежанци са цялостни 11%, а тези на дирекция " Миграция " към Министерство на вътрешните работи - 42%.
В събота Борисов инспектира положението на оградата и защитата по българско-турската граница и откакто се похвали, че в страната няма мигранти. Данните на Министерство на вътрешните работи от последните седмици обаче демонстрират, че самите мигранти не желаят да остават в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР