Данните на база обяви в най-големия сайт за автомобили у

...
Данните на база обяви в най-големия сайт за автомобили у
Коментари Харесай

Как се променят цените на някои от най-масовите употребявани автомобили у нас

Данните на база разгласи в най-големия уебсайт за коли у нас , демонстрират, че описът на най-популярните модели не се е трансформирал доста през последните шест месеца. Средните им ценови етикети обаче са се трансформирали. Показваме ви най-фрапантните разлики.

Популярният у нас Volkswagen Passat през април поевтинява с 6,4%, а през юни с още 1%. С увеличението на броя на тези коли на пазара за използвани коли, конкуренцията се усили. За да продадат тази кола по-бързо, продавачите би трябвало да смъкват цените.

Чешката Skoda Octavia поевтинява с 4% през април, само че през юни нараства минимално - с 0.8%. Volkswagen Golf в другите си поколения бележи спад в цените си приблизително с 3% през април, само че през юни междинната му цена се покачва с 2,8%, т.е. доближава презишните си равнища.

Френското Renault Megane, което през април поевтиня с съвсем 10%, през юни нарастна с 1.4%. През юни междинната цена на използван автомобил беше закрепена на 15 600 лв., което е с 4.1% по-малко от февруари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР