Данни на Галъп интернешънъл за Слави Трифонов показват 39% доверие,

...
Данни на Галъп интернешънъл за Слави Трифонов показват 39% доверие,
Коментари Харесай

Галъп от юли: Доверието към Слави Трифонов е 39%

Данни на Галъп интернешънъл за Слави Трифонов демонстрират 39% доверие, 41 на 100 съмнение и 19% колебаещи се. Показателите за Слави Трифонов са преди снощната му известие за основаване на партия.
Румен Радев и Мая Манолова са двете фигури у нас с позитивен рейтинг - доверието в президента и омбудсмана е повече от недоверието.

Данните са от самостоятелната от външно финансиране изследователска стратегия „ Политически и стопански показател “ на Галъп интернешънъл. Последната вълна на проучване е извършена по метода „ лице в лице “ измежду 833 души сред 5 и 12 юли. Максималното общоприетоо отклоняване е ±3.5% при 50% дялове. 1% от извадката е еднакъв на към 55 хиляди души.

Кметът на София Йорданка Фандъкова през юли 2019 година получава 31% доверие против 47% съмнение. Останалите се двоумят или не могат да отговорят. Сред партийните водачи, водещ по доверие остава министър председателят Бойко Борисов, който получава 30% против 54% съмнение, 16% се двоумят. Той е единствената изцяло разпознаваема персона – липсват хора, които не могат да отговорят какво мислят за него. Борисов продължава да поддържа относително висок рейтинг с лек спад напролет, което още веднъж евентуално се дължи на свадите от този интервал. Традиционно към една трета от българите симпатизират, а над 50% са настроени негативно.

Корнелия Нинова и Красимир Каракачанов се движат в „ пакет “ с доверие над 20% от пълнолетните българи. Подобни равнища има и еврокомисарят по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел, само че там към момента известността е относително ниска.

Доверието в Народното събрание в края на политическия сезон е 21%, против 72% съмнение. Останалите се двоумят. Правителството приключва политическия сезон с 29% доверие против 62% съмнение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР