Дънковите ризи са класически моден елемент, който предлага както стил,

...
Дънковите ризи са класически моден елемент, който предлага както стил,
Коментари Харесай

Дънкова риза - как да изберем и съчетаем перфектния модел?

Дънковите ризи са типичен фешън детайл, който предлага както жанр, по този начин и еластичност за разнообразни мотиви. Въпреки това, не всички дънкови платове са идентични и изборът може доста да повлияе на комфорта, стила и цялостна устойчивост. Ето за какво преглеждаме другите фактори, които би трябвало да имате поради при избора на дънкова риза и по какъв начин да я съчетаете за съвършената визия:
Дънковият плат от близко
Преди да се потопим в спецификата, значимо е да разберем историята и главните характерности на дънковия плат. Денимът има богато завещание, датиращо от 18-ти век и в началото е бил носен от работническата класа заради своята устойчивост. Днес денимът е прочут със своята компактност, издръжливост и неповторими свойства на избледняване.
Текстура и тегло Дънковият плат е прочут със своята присъща тъкан. Текстурата може да варира от груба до мека, според от типа на потребления деним. Освен това тежестта на денима варира, като по-леките са по-подходящи за по-топъл климат, а по-тежките обезпечават по-добра устойчивост и конструкция. Най-подходящото тегло за дънкова риза е 120 до 220 гр. Тегло в този диапазон води до чувството за мекост и улеснение.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР