Данийл Медведев се е устремил към изкачването до №1 в

...
Данийл Медведев се е устремил към изкачването до №1 в
Коментари Харесай

Медведев слага край на серията от 80 седмици на върха за Джокович

Данийл Медведев се е устремил към изкачването до №1 в международния тенис и това е постижимо още тази седмица. От ATP Tour пресмятат няколко сюжета, при които хегемонията на Новак Джокович на върха би могла да завърши на 28 февруари.

Руснакът ще вземе присъединяване в шампионата в Акапулко от сериите ATP 500, до момента в който сърбинът е записан за присъединяване на ATP 500 в Дубай, което ще се окаже и първият шампионат за водача от началото на 2022 година след свадите към имунизационния му паспорт.

Ето и сюжетите, при които хегемонията от миналите 80 седмици за „ Джоко “ ще завърши:

Медведев печели купата в Акапулко Медведев играе във финала в Акапулко, а Джокович не печели шампионата в Дубай Медведев стига до 1/2-финалите, а Джокович не играе във финала Медведев стига до 1/4-финалите, а Джокович не стига до 1/2-финалите Медведев стига до втория кръг, а Джокович не стига до 1/2-финалите Медведев отпада в първия кръг, а Джокович не стига до 1/4-финалите
Шансовете на 26-годишния московчанин не са по никакъв начин дребни, тъй като на този стадий никой не би могъл да предвижда в какво психическо положение ще е сърбинът, откакто името му обиколи международните медии по неверните аргументи.

И въпреки всичко Рафаел Надал също ще играе в Акапулко, а активът на „ Матадора “ против руснака е 4:1 след оня поврат на Australian Open преди няколко седмици.

Новак Джокович обаче призна, че ще бъде първият, който би поздравил Данийл Медведев, в случай че той успее да го смъкна от пиедестала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР