Данийл Медведев демонстрира най-добрия си тенис с 2:0 сета в

...
Данийл Медведев демонстрира най-добрия си тенис с 2:0 сета в
Коментари Харесай

Най-доброто от Григор Димитров не стигна срещу извънземния Данийл Медведев

Данийл Медведев показва най-хубавия си тенис с 2:0 сета в полуфинала против Григор Димитров в ATP 500 шампионата във Виена, макар големите старания на българина в хода на срещата.

Бившият №1 в международния тенис не разреши нито една точка за пробив на собствен сервис, а точките, които добави в актива си пристигнаха след някои съвършени осъществявания, намиращи линията или зоната към линията от страната на хасковлията.

Първият сет лиши 46 минути, защото двамата разменяха дълги разигравания, в които нервите на Медведев се оказаха по-здрави през множеството време. Той стигна до успеха след пробив за 3:2 и въпреки да пропусна опция да затвори сета при 5:3 и сетпойнт при сервис на Григор, триумфът пристигна на 0 при личното му подаване.

Моралът на „ Гришо “ наподобява падна във втория сет, тъй като го видяхме да усилва % на непредизвиканите неточности и въпреки на два пъти да избави брейкпойнтс той въпреки всичко бе надигран и след 6:2 трябваше да напусне корта и да се прибере вкъщи.

Доброто чувство за играта на Григор Димитров обаче остава и самоуверено можем да заявим, че присъединяване му на този шампионат във Виена бе най-хубавото от целия сезон.

Данийл Медведев в това време може да изгледа умерено другия полуфинал сред Денис Шаповалов и Борна Чорич, които излизат по-късно на игрището, с цел да излъчат и другия финалист.

10/10 is into the final in Vienna after an exquisite performance against Dimitrov 6-4 6-2
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР