Дания се наложи с минималното 1:0 над отбора над Панама

...
Дания се наложи с минималното 1:0 над отбора над Панама
Коментари Харесай

Дания излъга 10 от Панама в контрола

Дания се наложи с минималното 1:0 над тима над Панама в контрола, която се игра на стадион "Брьондби " в четвъртък вечер. Отборът на Панама не стоеше по никакъв начин зле на терена, само че фактът, че остана с човек по-малко на терена се отрази на играта на отбора и той загуби.

"Червеният динамит " доближи до успеха с гол в 69-ата минута на срещата. Точен за отбора на Дания бе Пионе Систо. Малко по-рано пък Блас Перес бе изпъден с пряк червен картон.

В 65-ата минута Перес опита да пресече неверно подаване към стража Петер Шмайхел, който излезе, с цел да улови. Футболистът на Панама обаче въпреки всичко отпита да отмъкне топката, откакто посегна рисково с крайник към главата на към този момент хвърлилия се вратар. Главният рефер не се поколеба да покаже на момента червен картон на Перес.

Както е известно Панама за първи път в историята си се класира за финалите на международно състезание и ще взе участие на Мондиала в Русия. Дания пък се класира за международното след зрелищен реванш от баражите с Ирландия. В него "червеният динамит " отнесе противника си с 5:1 след 0:0 в първия мач и по този метод откри място измежду класиралите се отбори.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР