Дания покани консорциума Норд стрийм да участва в изваждането на

...
Дания покани консорциума Норд стрийм да участва в изваждането на
Коментари Харесай

Мистериозен цилиндричен обект е намерен край пробития "Северен поток 2"

Дания предложения консорциума " Норд стрийм " да взе участие в изваждането на цилиндричен обект, открит наоколо до газопровода " Северен поток 2 ", половин година след детонациите на тръбопроводите в Балтийско море, съобщи " Франс прес ". Поканата е отправена от датската Агенция по енергетика, разяснява ТАСС.

" Енергийната организация предложи на компанията притежател " Норд стрийм 2 " да взе участие в интервенцията ", уточни тя нощес в официално съобщение.

Датата, на която ще бъде осъществена интервенцията, към момента не е известна.

 Как наподобяват от въздуха течовете от газопроводите Как наподобяват от въздуха течовете от газопроводите " Северен поток "

Обектът, който не е разпознат, само че който съгласно организацията не заплашва сигурността, се планува да бъде вдигнат благодарение на датските сили за защита.

Близо половин година след гърмежите, развалили двата газопровода " Северен поток ", остава незнайно кой носи отговорност за подводното нахлуване, при все това прилежащите страни (Германия, Швеция и Дания) водят престъпни следствия.

В началото на март Германия заяви, че проверява транспортен съд, който може да е доставил експлозиви на мястото, само че към момента не може да направи заключения за причинителите на диверсията.

 " Ню Йорк таймс ": Противници на Путин са взривили " Северен поток "

Контролираната от съветската страна компания оператор на " Северен поток 2 " е приела поканата на датското ведомство, предадоха международните организации.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР