Дания, първата европейска държава, която прекрати използването на ваксините срещу

...
Дания, първата европейска държава, която прекрати използването на ваксините срещу
Коментари Харесай

В Дания се търсят доброволци за ваксиниране с AstraZeneca и Johnson&Johnson

Дания, първата европейска страна, която приключи потреблението на имунизациите против ковид на AstraZeneca и JohnsonJohnson, направи и двата препарата налични за доброволци, оповестиха здравните управляващи.
" С въведената незадължителна система хората към този момент имат опцията да се имунизират с имунизациите AstraZeneca и Johnson&Johnson, които не са част от цялостната акция за имунизация в Дания, " съобщи здравният министър Магнус Хюнике.
 Австралия имунизира всички искащи до края на годината Австралия имунизира всички искащи до края на годината
Австралия си сложи нова цел: до края на 2021 година да имунизира всички възрастни, които желаят да се имунизират, съобщи БНР. Министъръ...
Скандинавската страна - където епидемията се смята за следена и където по-голямата част от хората в риск и здравните експерти са били имунизирани - беше решила да изключи и двете ваксини заради евентуална връзка с рядка, само че сериозна форма на кръвен съсирек.
И двете ваксини към този момент ще бъдат налични за възрастни след съвещания с доктор.
В момента две ваксини - създадени от Pfize/BioNTech и Moderna - са част от програмата за имунизация в Дания. Според последните данни близо 19% от популацията на Дания от 5,8 милиона са изцяло имунизирани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР