Дания и Белгия продължават битката в Група B на UEFA

...
Дания и Белгия продължават битката в Група B на UEFA
Коментари Харесай

Дания се завръща на Паркен, за да даде всичко за Ериксен срещу Белгия

Дания и Белгия не престават борбата в Група B на UEFA EURO 2020. Двубоят на стадион „ Паркен “ в Копенхаген е с начален час 19:00 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA, както и по DIEMA SPORT 2. Читателите на Gong.bg за следващ път ще имат опцията да проследят дуела онлайн в уеб страницата.

Дания към момента е превзета от кошмара, който се случи в събота, когато по време на първия дуел против Финландия звездата на отбора Кристиан Ериксен се строполи на земята, откакто получи сърдечен арест. След спирането на мача за оказване на помощ на халфа и след малко заседание сред управителните органи на УЕФА срещата бе доиграна и „ датският динамит “ загуби с 0:1 от Суоми. Сега футболистите на домакините са извънредно стимулирани да победят един от любимците Белгия за своя съотборник Кристиан Ериксен.

"Ще бъде много прочувствено да се върнем още веднъж на "Паркен ". Знам, че ще имаме голяма поддръжка. Трябва да се подготвим за тези страсти и да използваме позитивната сила. Никой не може да размени Кристиан. Невъзможно е. Той дава темп на тима и в този момент ще би трябвало да се оправяме без него ", съобщи селекционерът на Дания Каспер Хюлманд.

В същото време Белгия започва чудесно конкуренцията, побеждавайки Русия в Санкт Петербург с 3:0. Селекционерът на „ алените дяволи “ Роберто Мартинес към момента не е ясно дали ще може да разчита на звездата си Кевин де Бройне, който не е изцяло възобновен от контузията в лицето, която получи по време на финала на Шампионската лига против Челси, макар че през вчерашния ден тренира с отбора. В състава на Белгия се завръща Еден Азар, само че не е ясно дали атакуващият халф на Реал Мадрид ще бъде измежду титулярите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР