Дания е най-интересният отбор на Евро 2020, няма спор. Днес

...
Дания е най-интересният отбор на Евро 2020, няма спор. Днес
Коментари Харесай

Няма начин да не харесате Дания на Евро 2020 след това...

Дания е най-интересният тим на Евро 2020, няма спор. Днес ще ви опиша още две истории, след които със сигуртост ще почитате още повече Червения динамит.

• Играчите към този момент са дарили част от бонусите за това евро: 5 милиона крони (приблизително 672 хиляди евро) за развиването на всеобщия футбол в страната и 1 милион крони (134 хиляди евро) за пржекти на почитателите. И това е същият тим, който преди няколко години бойкотира мач заради разногласия с федерацията за рекламни контракти.

" Важно е играчите да дадат своя дан за някоя идея. И те го направиха, като подариха част от
бонусите за Европейското състезание и подариха пари за разнообразни всеобщи и почитател планове ", споделя Майкъл Сал Хансен, шеф на Асоциацията на играчите.

Споразумението с Датския футболен съюз (DBU) е структурирано по подобен метод, че първо се приспадат всички разноски, а по-късно федерацията и играчите разделят облагата между тях. До четвъртфиналите всеки състезател на датския народен тим към този момент е спечелил към 157 хиляди евро. И в случай че датчаните стигнат до финала (никога не се знае, това се е случило един път!), Тогава всеки ще има към 2,5 милиона крони (336,2 хиляди евро).

• На това Евро Дания е по-силна от всеки път като тим. Старши треньорът Каспер Юлманд, в който се е влюбила цялата страна, отбелязва, че всеки състезател е значим за основаването на такава атмосфера. След като победи Уелс, той означи, че неговият воин е аварийният бранител Матиас " Занка " Йоргенсен.



Той е на 31 години и е благосъстоятелност на Фенербахче, само че изкара последния сезон чартърен за Копенхаген. Синът на датчанка и гамбиец получи прякора в чест на персонажа от кино лентата " Стръмни завои ". На Евро " Занка " в никакъв случай не е влизал на терена, само че съгласно треньора той основава супер атмосфера в тима.

" Имаме скрити герои. Петима играчи, които не бяха на терена: двама вратари Реннов и Лослел, Робърт Сков, Занка и Малмьо-АК (Андерс Кристиансен), споделя Юлманд. - За мен те са скрити герои и желая да дам за образец един от тях. Бих желал да подчертая през днешния ден " Занка ". През цялото това време той беше 100% експерт.
Бързо привикна, прекара всички тренировки с високо качество и настойчиво изпълняваше всяко упражнение. Той способства с комизъм отвън терена, доближава се до нашите трима млади мускетари (Андреас Олсен, Джонас Уинд и Микел Дамсгаард), беседва и се забавлява с тях и е доста деликатен към атмосферата на тима.

Ще кажа, че решението да взема „ Занка “ със себе си е едно от най-хубавите ми решения. Това е тим и Занка може във всеки миг да влезе да играе, тъй като в него има толкоз доста игрови качества, колкото и в останалите. Вече видяхме по какъв начин Николай Бойлесен получи късмет, откакто седна на трибуните два пъти. Но той излезе и се оправи отлично.

В шампионатите е толкоз значимо да разберете, че вашият отбор е тим. И доста желая да потупам „ Занка “ по рамото, тъй като той го заслужава. През този интервал той беше извънреден. "



Нападателят Андреас Корнелиус удостоверява, че Йоргенсен е най-хубавият в основаването на атмосфера, макар че разкриването на някои от играчите не е елементарно:
„ Например трима мускетари, трима младежи Андреас Олсен, Джонас Уинд и Микел Дамсгаард, които са малко срамежливи. Опитваме се да ги включим и те също желаят, само че те са малко срамежливи и срамежливи. Тук най-малко не са затворени. "

Корнелиус споделя, че има доста другари в националния тим и със същия Занка отпътува на отмора: „ Чувствам, че сме обединен тим, а не доста дребни групи, които са затворени в себе си “.

Изглежда, че Дания не е имала толкоз единен народен тим от доста дълго време.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР