Дания даде поредна заявка, че е големият фаворит в група

...
Дания даде поредна заявка, че е големият фаворит в група
Коментари Харесай

Дания не знае пощада, този път разби Австрия

Дания даде поредна поръчка, че е огромният любимец в група F за непосредствено класиране на Мондиал 2022. След като преди дни вкараха осем безответни гола на Молдова, довечера " аленият динамит " не пожали и надалеч по-силния отбор на Австрия. Разгромът пристигна посред Виена и беше с многозначителното 4:0.

Австрийците не бяха избавени даже от огромната си звезда Давид Алаба, както и намиращият се отлична форма централен нападател Саша Каладжич.
 Франция завоюва гостуването си на Босна и Херцеговина с 1:0 в международна подготовка
Босна, без Петев, падна в плен на международния първенец

Гризман донесе успеха за Франция

Срещу тях те имаха извънредно офанзивна Дания, която се развихри през второто полувреме. Началото беше положено от съотборника на Валентин Антов в Болоня - Робин Сков Олсен, който в 58-ата минута се разписа след асистенция на Дилейни.

Примерът му бе последван от Маеле и Хойберг, който повишиха резултата до 0:3 в границите на няколко минути. Отбраната на Австрия капитулира за финален път, четвърт час преди края, когато Сков Олсен постави точка на разногласието.
 Англия победи Полша с 2:1 в международна подготовка
Англия затвърди превъзходството си в група I

Хари Магуайър измъкна " Трите лъва "

Към този миг, баражното второ място в групата се заема от Шотландия. " Гайдарите " бяха безапелационни и надделяха Фарьорски о-ви също с 4:0.

АВСТРИЯ - ДАНИЯ 0:4

0:1 Сков Олсен (58 " ), 0:2 Маеле (63 " ), 0:3 Хойберг (67 " ), 0:4 Сков Олсен (74 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР