Данило Воеводкин Давид Астман във финала на първото Европейско открито

...
Данило Воеводкин Давид Астман във финала на първото Европейско открито
Коментари Харесай

Астман взе Битката на титаните с Воеводкин

Данило Воеводкин Давид Астман във финала на първото Европейско намерено състезание на KWU Професионална лига по разпоредбите на KWU SENSHI.

Двамата се биха в категория над 90 кг в мач от бойната галавечер SENSHI 9 в Камчия.

Очаквано Атсман стартира по-настъпателно и стартира да търси противника с кикове. Пласира дясно кроше, което бе отговорено с лоу кик. Близи минута след началото беларусинът вкара доста мощен лоу кик и десен прав, а Воеводкин бе разтърсен. Атсман продължи да го гони из кръга за наслада на своите почитатели в амфитеатъра. Публиката тук бе разграничена на две в конфликта. Това обаче имаше и отрицателен резултат, тъй като доста бързо стартира да му свършва въздуха. Първият рунд отива на сметката на Давид, само че към този момент диша тежко.



В началото на втората част статуковот се резервира и Атсман притисна противника до въжетата. Две негови бомби съвсем пратиха украинеца в нокаут, само че пък след офанзивата беларусинът бе предопреден от съдията Красимир Димов, тъй като е имало сигнал да спре. Все отново се стигна до нокдаун минута преди края на частта. Воеводкин не устоя на следващото нахлуване и се срина на пода. До края на вторите три мунти украинецът оцеля и се прибра в аления ъгъл.

Воеводкин поразклати по-мощния си противник при започване на третия рунд, само че още веднъж одобри играта на контра. Минута след началото беларусинът вкара две поредни мощни крошета и Даниловече колкото да стоеше на краката си. Мачът се трансформира в кланица и двамата бойци тотално не помниха гардовете си. В края на срещата се размениха по към 20 удара в двете направления и развръзката стана все по-сложна за установяване.



Непрестанното стъпване напред и търсенето на офанзивата, а и множеството пласирани попадения и нокдауна направиха Давид Астман първенец.

SENSHI 9 ще се излъчва онлайн за България по Bulgaria ON AIR и MAX Sport, Boec.BG, както и директно за целия свят по американската онлайн телевизия FITE и на Boec.com, Kwunion.com, Kyokushin Karate News и Fighto.News.

Събитието се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BWM дилър.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР