Даниил Медведев заяви, че се опитва да използва допълнителното си

...
Даниил Медведев заяви, че се опитва да използва допълнителното си
Коментари Харесай

Даниил Медведев превърна забраната за участие на “Уимбълдън” в свое предимство

Даниил Медведев съобщи, че се пробва да употребява спомагателното си време отмора поради възбраната от " Уимбълдън " за присъединяване съветски и беларуски състезатели, с цел да го трансформира в свое преимущество.

Световният номер 1 в тениса се върна на шампионата в Лос Кабос предходната седмица и го завоюва, побеждавайки в четири следващи мача, без да загуби и сет. Това е първата му купа през годината и той се усеща квалифициран за сезона на твърди кортове.

View this post on Instagram
A post shared by Medvedev Daniil (@medwed33)

" Трябва да оценяваме това, тъй като аз нямаше по какъв начин да трансформира решението на " Уимбълдън ". Трябва да съблюдавам разпоредбите ", сподели той пред репортерите на Откритото състезание на Канада в Монреал.

" Разбира се, че желаех да играя на " Уимбълдън " и да се показва добре там. Винаги желая да съм на огромните шампионати и да играя добре " добави руснакът.

" Направих доста добра подготовка за серията към Откритото състезание на Съединени американски щати. Обикновено това не е допустимо, тъй като играем на " Уимбълдън ". Сега имах време да го направя. Чувствам се 100% подготвен физически и ментално. Щастлив съм от купата на Лос Кабос ", сподели още той.

View this post on Instagram
A post shared by Medvedev Daniil (@medwed33)

Медведев и останалите руснаци би трябвало да играят под безпристрастен байрак на Откритото състезание на Съединени американски щати, само че той съобщи, че това не го тормози.

" Не ме тормози, тъй като за мен значимо е да играя тенис. Наистина си одобрявам работата. И още веднъж би трябвало да се съблюдават разпоредбите, а те са ясни, че би трябвало да играем под безпристрастен байрак. Но аз си оставам Даниил Медведев и не преставам да желая да печеля огромните трофеи, огромните мачове. Това не се трансформира ", сподели още роденият в Москва тенисист.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР