Даниил Медведев винаги е бил един от най-честните тенисисти по

...
Даниил Медведев винаги е бил един от най-честните тенисисти по
Коментари Харесай

Не знам дали е законно, но трябва да намеря начин: Медведев призна как гледа тенис

Даниил Медведев постоянно е бил един от най-честните тенисисти по време на своите конференции, което постоянно е създавало занимателни моменти, а руснакът не изневери на своя жанр и през днешния ден. Световният номер три се поздрави с отлична победа над Алекс Де Минор, с цел да се класира за 1/4-финалите на US Open и явно възнамерява да гледа тенис в своя почивен ден, само че наподобява това не е изключително елементарно за него към този миг и той ще би трябвало да употребява способ, към който доста от нас се обръщаме, с цел да следим обичания си спорт.

" Дали ще следя мача на Тиафо и Шелтън? Честно казано чаках с неспокойствие този въпрос. Много от хотелите в Съединени американски щати към този момент употребяват платеното приложение " Spectrum " и не мога да виждам по малкия екран. Не знам дали е законно, само че би трябвало да намеря метод, тъй че ще вляза в някой от пиратските уеб сайтове, с цел да виждам там, тъй като нямам различен избор. Истината е, че следих Джокович против Джере по тъкмо този метод, само че трябваше да си лягам, откакто Джере поведе с 2:0 сета. Определено ще следя дуела, в случай че не завърши прекомерно късно " - признава някогашният първенец в надпреварата.

Daniil Medvedev can’t watch the US Open because his hotel has Spectrum:

“A lot of hotels have Spectrum. So I can’t watch on TV anymore. I don’t know if it’s illegal, but I have to find a way. Probably pirate websites.. I have no other choice ”
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР