Даниил Медведев вече знае какво е чувството да надиграеш Новак

...
Даниил Медведев вече знае какво е чувството да надиграеш Новак
Коментари Харесай

Медведев: Трябва да играя 10 пъти по-добре от миналия ни финал тук, за да победа Джокович

Даниил Медведев към този момент знае какво е възприятието да надиграеш Новак Джокович във край от Големия шлем, откакто надви над него в разногласието за трофея на US Open през 2021-ва, а през днешния ден ще се опита да повтори своя героизъм и да завоюва втората си купа в Ню Йорк. Бившият номер едно обаче е наясно, че този път го чака доста по-тежък мач и признава по какъв начин даже би трябвало да надскочи опциите си, с цел да се поздрави със спечелването на купата:

" Новак е по-добър във всеки идващ мач, необикновен когато си го победил в предходния. Аз го надиграх на финала тук и той взе реванш в Берси единствено няколко месеца по-късно. Същото се случи с Карлос, който го победи на Уимбълдън и след това нещата се обърнаха в Синсинати.

Новак сигурно ще бъде своята най-хубава версия във финала и аз би трябвало да бъда своята най-хубава версия, с цел да имам шансове. Новак има друг нрав от всички нас, което му е разрешило да бъде 23-кратен първенец от Шлема. Той ще бъде 10 пъти по-силен съпоставяне с предходния ни край и аз също би трябвало да бъде 10 пъти по-силен, в случай че желая да го победя още веднъж.

Забавното е, че имам доста добра статистика против него, когато той е номер едно в света и не чак толкоз добра, в случай че не е на първото място. Новак към този момент на процедура си е подсигурил завръщането на върха, тъй че ще изляза на корта с мисълта, че играя против международния номер едно. Дано ми помогне " - приключи шеговито Медведев.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР