Даниил Медведев се класира за полуфиналите на тенис турнира в

...
Даниил Медведев се класира за полуфиналите на тенис турнира в
Коментари Харесай

Медведев премина и през Хачанов

Даниил Медведев се класира за полуфиналите на тенис шампионата в Адеалида, откакто преодоля сънародника си Карен Хачанов в напълно съветски конфликт с 6:3, 6:3. Срещата продължи близо един час и 20 минути.

Третият в схемата имаше компликации при започване на откриващия сет, когато трябваше да отрази две точки за пробив, само че след това навлезе в мача и осъществя на собствен ред брейк в седмия гейм, а по-късно и още един за крайното 6:3 след поредност от четири поредни гейма.

Във втория сет Медведев изостана с ранен пробив, само че от 1:3 натам направи нова серия, този път от пет следващи гейма, с цел да откри място измежду последните четири в конкуренцията. Там той чака спечелилия от последния четвъртфинал сред лидера в схемата Новак Джокович и Денис Шаповалов.

Полуфиналът в долната половина е към този момент явен. Себастиан Корда изненада шестия подложен Яник Синер в два сета и ще играе с японеца Йошихито Нишиока, който пречупи представителя на домакините Алексей Попирин в три елементи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР