Даниил Медведев се изпрява срещу сензацията Тим ван Райтховен в

...
Даниил Медведев се изпрява срещу сензацията Тим ван Райтховен в
Коментари Харесай

Чака ни зрелищен сблъсък между Даниил Медведев и недрландска сензация за титлата в Хертогенбош

Даниил Медведев се изпрява против сензацията Тим ван Райтховен в спор за купата от шампионата от сериите АТР 250 в Хертогенбош. Финалната среща е през днешния ден от 15:30 часа и ще бъде излъчена онлайн по MAX Sport 1.

На полуфинала Медведев, който е подложен под номер 1 в схемата на конкуренцията, в профил французина Адриан Манарино. Сблъсъкът се трансформира в същинска борба на корта, като бе равносилен по всеки един индикатор, само че голямото количество неточности пречупи французина, до момента в който руснакът показва надалеч по-голям опит във значимите моменти и детронира първенеца след 7:5 7:5, за 1 час и 55 минути на корта.

Откритието на тази седмица Тим Ван Райтховен пък продължава похода си в Хертогенбош. Нидерландецът, който допреди началото на конкуренцията не бе записвал нито една победа на равнище АТР, на полуфиналите взе следващата си жертва в лицето на международния №9 Феликс Оже-Алиасим. Световният №205 надигра след оспорвана двучасова борба, приключила с 6:3 1:6 7:6(5).

Гледайте зрелищния конфликт сред Даниил Медведев и Тим ван Райтховен по MAX Sport 1.
 Кирьос се оплака от расистки обиди
Кирьос се оплака от расистки обиди

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР