Даниил Медведев с представянето си през последните близо два месеца

...
Даниил Медведев с представянето си през последните близо два месеца
Коментари Харесай

Загубата от Алкарас е забравена: Медведев разгроми друг испанец на старта в Маями

Даниил Медведев с представянето си през последните близо два месеца съумя да се завърне към спортната форма от най-хубавите си дни в тениса и беше в серия от 19 следващи победи, която обаче откри своя край във финала на Мастърса в Индиън Уелс, където Карлос Алкарас не остави шансове на някогашния номер едно и победи с купата. Руснакът обаче в хода на днешния ден образно показва, че провалянето в Калифорния го е стимулирало още повече да развива нивото си и започва по впечатляващ метод акцията си на конкуренцията от същата категория в Маями, надделявайки над Роберто Карбайес Баена за единствено 62 минути на корта - 6:1 6:2. С триумфа си международният номер 5 се класира за третия стадий на надпреварата и му следва да срещне Алекс Молчан.

Началото на дуела надалеч не беше толкоз безапелационно за някогашния първенец от US Open, който изпитваше усложнения с това да намира очертанията на корта в нескончаем интервал от време и даже беше изправен пред угрозата да инкасира ранен пробив. До сходен процес на събитията обаче не се стигна, откакто при създалата се обстановка Медведев подвигна оборотите доста и като се изключи че отрази шанса пред испанеца, то той нито за секунда не отстъпи от педала на газта и завоюва пет следващи гейма, с цел да запише откриващия сет на сметката си.

На старта на втората част висококачествената продукция на московчанина продължи с цялостна мощ и той незабавно се откъсна с пробив напред. Оттам насетне до края на мача Медведев нито за миг не сложи превъзходството си на корта по отношение на международния номер 84 под въпрос и даже на още два пъти осъществя брейк, с цел да постави точка на разногласието в срещата.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР