Даниил Медведев претърпя загуба от Рафаел Надал на финала в

...
Даниил Медведев претърпя загуба от Рафаел Надал на финала в
Коментари Харесай

Карацев с критики към Медведев: Не можеш да казваш на феновете кого да подкрепят

Даниил Медведев претърпя загуба от Рафаел Надал на финала в Мелбърн и беше извънредно отчаян от държанието на публиката. Руснакът влезе в директна борба с почитателите, наричайки ги " идиоти " и ги аплодираше саркастично, когато последователите подвигаха звук сред осъществяването на неговите сервиси. Московчанинът стигна още по-далеч в последвалата си конференция и показа по какъв начин съгласно него има тендециозно отрицателно отношение към съветските спортисти и той към този момент постоянно ще избра да играе на съревнование в родината си, като е подготвен да пропусне даже шампионат от Големия шлем, с цел да го стори.

Аслан Карацев обаче по никакъв метод не поддържа изявленията на сънародника си и разкритикува съществено държанието му в съответната обстановка, а ето точните думи на първенеца от Сидни:

" Съвсем обикновено е поддръжката да бъде ориентирана съвсем напълно към Надал. Той е легенда в нашия спорт и направи завръщане след дълго неявяване, което допуска хората да бъдат на негова страна. Съвсем същото щеще да се случи, в случай че Роджър Федерер беше от другата страна на мрежата и си задължен да приемеш тези условия. Знам какъв брой неприятно може да бъде отрицателното отношение на тълпата в дадени моменти, единствено че Даниил не беше прав и би трябвало да остави това зад себе си. Аз също съм бил в сходна обстановка, само че няма по какъв начин да кажеш на публиката да те поддържа принудително, тъй като просто не е редно " - приключи международният номер 15.

Източник: Firstsportz

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР