Даниил Медведев определено е един от състезателите с най-бурен темперамент

...
Даниил Медведев определено е един от състезателите с най-бурен темперамент
Коментари Харесай

Имате ниско IQ: Медведев се скара с феновете на US Open и получи въздушна целувка в отговор

Даниил Медведев несъмнено е един от състезателите с най-бурен характер и няма проблем с това да влиза в словесни прерания със своя противник, основния арбитър или почитателите, в случай че ще и това да настрои всички на корта против него. Особено забавни постоянно са били връзките на някогашния номер едно с почитателите в Ню Йорк, като всичко стартира преди четири години, когато Медведев непрестанно предизвикваше публиката с жестове и се стигна до такава степен, че той беше непрестанно освиркван по време на мачовете си, което обаче не му попречи да доближи до финала.

Руснакът тогава наложително благодареше на феновете след края на своите мачове, а наподобява съвсем нищо не се е трансформирало четири години по-късно, в случай че съдим по срещата на третия поставе с Кристофър О`Конъл от оня ден. Мачът в самото начало се развиваше извънредно елементарно за любимеца, който поведе с 2:0 сета и имаше пробив задатък в третата част, само че позволи сериозен спад в представянето си и се стигна до изиграването на четвърти сет.

Това съществено изкара отвън релси носителя на трофея от 2021-ва година и той даже повика доктор на корта, с цел да изиска същото, което е взел противника му през предишния сет, с цел да може да заиграе като него сега. Впоследствие Медведев не пропусна да се скара и с две последователки, които явно бяха решили да се поддържат с бира и не бяха заели местата си на време, а обстановката докара до следните изявления от страна на московчанина по техен адрес:

" Може ли да млъкнете и да седнете? Не виждате ли, че се пробвам да поднасям? Глупави сте или какво? Явно имате ниско IQ ". - не спираха нападателните реплики на съветския тенисист.

Въпросните дами пък по никакъв метод не изглеждаха обезпокоени от словесните офанзиви на топ тенисиста и едната от тях даже си разреши да му изпрати въздушна целувка, след което най-сетне зае мястото си. Все отново международният номер три съумя да се успокои в точния момент и затвори дуела в четири сета, а занапред следва да забележим дали още веднъж той ще се трансформира в изверг в очите на почитателите в Ню Йорк.

Medvedev was upset with 2 fans who were walking while he was trying to serve

“Are you stupid or what? ”

One of the fans blew a kiss to him
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР