Даниил Медведев оформи четвъртфиналистите на силния тенис турнир от сериите

...
Даниил Медведев оформи четвъртфиналистите на силния тенис турнир от сериите
Коментари Харесай

Медведев мина през финландец за сблъсък с Баутиста-Агут в Астана

Даниил Медведев оформи четвъртфиналистите на мощния тенис шампионат от сериите АТП 500 в казахстанския град Астана, откакто надигра Емил Руусувуори с 6-3, 6-2 за към един час и 15 минути игра.

Поставеният под номер2 в схемата руснак започва с ранен пробив срещата, като имаше още три брейкбола в седмия гейм. Финландският му конкурент се избави, само че по този начин и не съумя да върне пробива, като инкасира още един до края на частта. Втората стартира по еднакъв метод – Медведев проби, само че Руусувуори върна брейка.

До 3-2 в интерес на руснака играта вървеше равностойно, само че тогава първенецът на Ю Ес Оупън 2021 превключи на по-висока предавка и след три безответни гейма ликува с крайната победа. Медведев игра мощно на собствен сервис, като загуби единствено пет точки на първи сервис за целия мач. В спор за място на полуфиналите той ще играе с испанеца Роберто Баутиста-Агут.

Победителят ще се изправи против спечелилия двойката Новак Джокович – Карен Хачанов. В горната половина Адриан Манарино играе с петия в схемата Андрей Рубльов, а Стефанос Циципас излиза на корта против поляка Хуберт Хуркач.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР