Даниил Медведев никога не е криел своята омраза към бавните

...
Даниил Медведев никога не е криел своята омраза към бавните
Коментари Харесай

Не може да играе на клей ли? Медведев разгроми Сонего и даде сериозна заявка за трофея!

Даниил Медведев в никакъв случай не е криел своята ненавист към бавните настилки, само че макар тези свои усеща руснакът бе покрай съвършенството в днешния си дуел на старта в Монте Карло. В първата си среща за сезона на клей московчанинът бе изцяло праволинеен против някогашния №21 Лоренцо Сонего, който може да се похвали с постигане до полуфиналите на Мастърса в Рим, и след.... минути оформи повече от безапелационното 6:3 6:1, с цел да си подсигурява място в третия стадий на конкуренцията в Монако, където го чака конфликт с Александър Зверев.

Противно на упованията, международният №5 навлезе безапелационно в мача и още в откриващото подаване на противника реализира пробив, който след това, въпреки и мъчно, затвърди за 3:0. Руснакът демонстрираше забележителна непоклатимост от дъното на корта и в присъщия за себе си жанр постепенно и методично изграждаше офанзивите си, предизвиквайки неправилност от отсрещната страна. До края на сета Медведев пропусна общо 4 благоприятни условия да осъществя нов пробив, само че това по никакъв метод не се отрази на изхода от дебютната част, която скоропостижно отлетя в неговия актив.

Доминацията на носителя на купа от Шлема бе още по-ясно изразена във втория сет, където непредизвиканите грешки от неговата ракета изцяло отсъстваха. Благодарение на прецизността в ударите си любимецът небрежно си построи солидна преднина от два пробива и 5:1, с което оставащите минути от срещата бяха превърнати в просто условност.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР