Даниил Медведев наглед продължи комфортно към 1/4-финалите на US Open,

...
Даниил Медведев наглед продължи комфортно към 1/4-финалите на US Open,
Коментари Харесай

Единият играч ще умре и тогава ще видят: Медведев недоволен от бруталните условия в Ню Йорк

Даниил Медведев привидно продължи удобно към 1/4-финалите на US Open, откакто не отпусна нито сет на своя добър другар Андрей Рубльов. Мачът обаче беше всичко друго, само че не и елементарен за по-високоранкирания състезател, като двамата състезатели бяха докарани до своя физически лимит на силите, защото температурата на корта в един миг доближи до 38 градуса. 

Въпреки това, то качеството на игра надалеч не беше ниско, а никой от двамата играчи не се предаваше пред тежките условия и наблюдавахме голям брой високотемпови разигравания, които постоянно прекосяваха границата от 20 удара. Точно следващата сходна точка предизвика Медведев да изрази своето неодобрение от това на какво са подложени от уредниците със своя противник.

" Единият състезател ще почине и тогава ще видят " - гласеше паметната имитация на тогавашния номер едно, която бързо обиколи обществените мрежи. Впоследствие някогашният първенец призна по какъв начин му е било мъчно въобще да вижда топката и се е надявал най-малко Рубльов да бъде също толкоз изтощен. Третият подложен също по този начин сподели възприятие за комизъм в изявлението си на корта и призна, че няма сили да се зарадва след триумфа и просто желае да седне наоколо до вентилаторите на корта и там на мира да намерения върху развиването на живота си.

Daniil Medvedev on the conditions in his match against Andrey Rublev:

“One player is gonna die. And they’re gonna see. ”
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР