Даниил Медведев изгуби контрола върху емоциите си по време на

...
Даниил Медведев изгуби контрола върху емоциите си по време на
Коментари Харесай

Енен с остри критики към Медведев: Абсолютно неприемливо е, прекрачи всички граници

Даниил Медведев изгуби контрола върху страстите си по време на вчерашния полуфинал на Аустрелиън Оупън против Стефанос Циципас поради неспирните директиви от страна на Апостолос Циципас към сина му, които са напълно в прорез с правилника. На една от почивките руснакът избухна към съдията на стола, който до този миг не бе взел никакви ограничения по отношение на гръцкия представител, с думите: " Ти простак ли си? Как може да бъдеш толкоз зле; не си заслужен да бъдеш съдия на полуфинал от Шлема ".

Впоследствие международният №2 се извини на съдията за думите си и съобщи, че съжалява за държанието си, само че все пак някогашната №1 при дамите и седемкратна носителка на " мейджър " трофеи Жустин Енен не спеси рецензиите си по адрес на първенеца от US Open.

" Той прекрачи границите на допустимото. Абсолютно недопустимо е някой да приказва по този метод на арбитър, който не е направил чак толкоз съдбовна неточност. Да, той може би има право в обвиняванията си, само че тонът, с който се обърна към арбитъра, бе неосъществим. Отиде прекомерно надалеч и би трябвало да бъде осъден за това, което най-вероятно ще се случи.

След мача той опита да отмести фокуса, казвайки: " Не беше вярно това, което направих, дано продължим напред ". Не съм сигурна обаче, че това ще се случи толкоз елементарно ", разяснява белгийката.

Източник: Sportskeeda

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР